Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Yhteystiedot

Vieraskirjaan voi tulla jättämään tervehdyksensä, kysymyksensä tai ulkoasutoiveensa. Tänne EI kuitenkaan kirjoitella mainoksia, ketjukirjeitä eikä ulkoasutilauksia tai ilmoituksia siitä, että olet tilannut ulkoasun sähköpostilla. Tsekkaan sähköpostin kyllä päivittäin ja usein ennen tätä vieraskirjaa, älä siis ilmoita viestin lähettämisestä turhaa täällä vieraskirjassa!

Mainoskirja: tänne kaikki mainokset
Sähköposti: stvrliitto@gmail.com


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Rotta

21.10.2015 09:31
Itse ajattelen näin, että maksullisen ulkkasivun täytyy olla jollain tasolla parempi kuin ilmaiset ulkkasivut. Tämä ei ole. Mielestäni ulkoasujen on oltava laadukkaita ja css:n täytyy olla erinomaista, kun ulkoasuista peritään maksu. Eli ei ihme ettei kukaan osta täältä mitään.

Nimi: Zoe

03.08.2015 20:40
"Tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa." Aika monet tekee tilauksia ja ottaa niistä palkaksi tekstejä, K.K. ei siis todellakaan ole ainoa. Toki täällä on olemassa monia sivustoja, joilta saa vapaasti kopioida ulkoasuja, mutta jos haluaa sivuilleen uniikin ulkoasun, mitä ei varmasti kenelläkään muulla ole, toimii tilausulkoasu (jos siis ei osaa itse tehdä).

Koodit on kyllä yksinkertaiset, mutta mitä sitten! Yksinkertainen on kaunista, eikö? Ainakin omaa silmää miellyttää hyvin paljon kaikki nämä ulkoasut, mitä kyseiseltä henkilöltä olen nähnyt. Ei minulla riittäisi taidot (eikä kuvanmuokkausohjelma) tällaiseen, joten arvostan hyvin paljon.

Pääpointtina oli, että ihmiset ovat erilaisia. Älkäähän siis yleistäkö! Kyllä minä voisin muutamat tekstit kirjoittaakin vastaksi ulkoasusta, mutta jos sinä et, ei sekään väärin ole. Itse odottelen myös kovasti noita vapaastikopioitavia ulkoasuja... :)

Nimi: Rotta

21.07.2015 08:33
Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja. Ihmettelen myöskin, että miksi kukaan täältä tilaisi yhtään mitään. Jäljestäsikin näkee ettet ole kovin perehtynyt ulkoasuihin. Css-koodit on itse sivuston ulkoasulla hyvin yksinkertaiset. Sama grafiikat. Olen nähnyt paljon parempiakin ulkoasusivuja ja ne ovat ilmaisia.

Nimi: Ööhhh..

02.07.2015 13:34
Kuka idiootti maksaisi ulkoasuista, kun netissä on ainakin kymmenen ilmaista ulkoasusivua? O_o

Nimi: Nike
Kotisivut: http://sigitalinia.w2.fi/

04.06.2015 19:27
Hei! Kivat sivut! Milloin noita vapaasti kopioitavia ulkkia tulee? Tykkään tosi paljon tästä ulkasta mutta en ole hevosihmisiä, joten ihan nuo ilmaiset ulkat olisi kivoja. :)

Nimi: He

03.06.2015 20:56
No sitten, pahoittelen käytöstäni (:

Yksityinen viesti

03.06.2015 12:07

Nimi: He

01.06.2015 22:57
onkos yrittäjän luvat kunnossa..

Vastaus:

Harrastuspohjaista toimintaa saa harjoittaa verottomasti ja ilman Y-tunnusta kunhan pitää kirjanpitoa ja pysyy tulorajojen sisällä eikä harrastustoiminnastaan saa selkeää tuloa/elätä sillä itseään :) Tuskinpa minä ulkoasuista saatavalla ≈10e/kk itseäni elätän ;)

Nimi: SAIPPUA

01.06.2015 21:28
Tai mitätahansa jotain lupaa mikä pitää kysyä itse erikseen

Vastaus:

Vastasin alempaan viestiisi :)

Nimi: Saippua

01.06.2015 21:16
Moi! Olis kiva jos tänne tulis ulkoasuja, nimittäin heppaulkoasuja, ja mielellään kesäisiä, joihinka kuviin ei tarvitse sitä jotain lisenssilupaa

Vastaus:

Jos tarkoitat esim. flickrin lisenssikuvia, niin kunhan on oikeat lisenssit niin ei tarvitse pyytää lupaa :) En tule käyttämään mitään lupakuvia ulkoasuissa vaan haluan tehdä niiden käyttämisestä helppoa kaikille!

Ulkoasu ja kaikki muu ellei toisin mainita © K.K. / Kookoon ulkoasut
Ulkoasun kuva © Peter Thoeny (CC 2.0 BY-NC-SA)
Kaiken materiaalin kopioiminen ilman lupaa kielletty.

©2018 Kookoon ulkoasut - suntuubi.com